Askeladden

Askeladden

Det er mange årsaker til at vi noen ganger trenger en ny kalesje. Enten den er gammel og må skiftes ut, om den har fått en skade, eller om du rett og slett vil fornye båten din. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste båter, blant annet Askeladden. 

Trenger du en ny Askeladden kalesje, men du er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

POPULÆRE MODELLER FRA ASKELADDEN

 1. Askeladden Z8 Kalesje Uten styreluke
  Askeladden Z8 Kalesje Uten styreluke
  kr 29 316,25
 2. Askeladden Z-7 Kalesje
  Askeladden Z-7 Kalesje
  kr 31 435,00
 3. Askeladden 605/615 Kalesjer
  Askeladden 605/615 Kalesjer
  kr 21 153,75
 4. Askeladden 15/3000 Kalesjer
  Askeladden 15/3000 Kalesjer
  kr 13 821,25

Fremtidens båtstandard, design, innovasjon og sikkerhet

Båtene til Askeladden så dagens lys for første gang i 1911, og har siden da produsert over 95.000 båter som har blitt solgt i 10 ulike land. De har 14 modeller på 4-10 meters lengde, som skulle gjøre det ganske enkelt for alle og enhver å finne en som passer sitt formål. Askeladden har kvalitet i alle ledd og har blant annet skroggaranti og flytegaranti, de er selvlensende og er CE- merket.

Kvalitet ned til hver minste detalj

Det er mange av oss som har flere gode minner fra en Askeladden 16 eller Askeladden 16-4400. En klassiker! Og det beste av alt er at vi i Hansen Protection kan produsere kalesje til denne modellen. Vi har flere malnummere i vår database, som gjør det enkelt for deg å bestille via vår nettbutikk. Har du malnummeret, kan vi garantere at vi kan produsere en kalesje til din Askeladden båt – selvsagt med samme kvalitet og standard som originalen.
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.