Hansvik

Kalesje til Hansvik
Vi produserer raskt og enkelt - se alle modellene

thumb_stor (12)

På jakt etter Hansvik kalesje?

Enten du har utsatt det uunngåelige eller om det i løpet av sesongen har blitt på tide med en ny kalesje til din båt, finner du mest sannsynlig det du leter etter hos oss. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste båter, blant annet Hansvik. Vi har også flere tips til vedlikehold og småreparasjoner du enkelt klarer selv.

Trenger du en ny Hansvik kalesje, men er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

På tide med ny Hansvik kalesje?

Bestill raskt og enkelt i vår nettbutikk eller ta kontakt om du har spørsmål

Velg din modell​

Hansvikbåt = flerbruksbåt

I mer enn 40 år har Hansvik AS utviklet og produsert plastbåter ved fabrikken i Rørvik i Nord-Trøndelag. En Hansvikbåt er en lekker flerbruksbåt som er trygg og god for deg og dine, venner og familie. Enten dere skal på fisketur, helgetur, til hytta eller en badetur finnes det modeller fra Hansvik som passer til disse aktivitetene – og noen modeller passer selvsagt til flere av disse aktivitetene.

Kalesje til din Hansvikbåt?​

Hansvik båtene er solide og robuste, og er du heldig kan du gjøre et godt kjøp i bruktmarkedet. Har du kjøpt en brukt Hansvikbåt kan vi hjelpe deg med kalesje til din modell. Vi har flere av malnummerne i våre databaser, men dersom du ikke finner rett malnummer i vår nettbutikk eller er usikker på hvordan du finner dette, så tar du kontakt med oss så hjelper vi deg. Våre mest solgte kalesjer til Hansvikbåter er Hansvik 18 ht, Hansvik 16 5 og Hansvik 14. 

Vi produserer kalesjer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for båten din. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummer slik at kalesjen blir produsert etter spesifikasjoner som din gamle med samme malnummer. Våre kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge. Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav.

Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold.

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge. Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav. Vi leverer TradTex-duk og LightTex-duk.