Hansvik

Hansvik

Enten du har utsatt det uunngåelige eller om det i løpet av sesongen har blitt på tide med en ny kalesje til din båt, finner du mest sannsynlig det du leter etter hos oss. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste båter, blant annet Hansvik.

Trenger du en ny Hansvik kalesje, men er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

VÅRE MODELLER FRA HANSVIK

 1. Hansvik 18 HT Kalesje
  Hansvik 18 HT Kalesje
  kr 9 760,00
 2. Hansvik 18 Fisker Kalesje
  Hansvik 18 Fisker Kalesje
  kr 15 227,50
 3. Hansvik 16,5 Fam Kalesje
  Hansvik 16,5 Fam Kalesje
  kr 11 463,75
 4. Hansvik 14 Kalesje
  Hansvik 14 Kalesje
  kr 9 355,00

​Hansvikbåt = flerbruksbåt

I mer enn 40 år har Hansvik AS utviklet og produsert plastbåter ved fabrikken i Rørvik i Nord-Trøndelag. En Hansvikbåt er en lekker flerbruksbåt som er trygg og god for deg og dine, venner og familie. Enten dere skal på fisketur, helgetur, til hytta eller en badetur finnes det modeller fra Hansvik som passer til disse aktivitetene - og noen modeller passer selvsagt til flere av disse aktivitetene.

 

Kalesje til din Hansvikbåt?​

Hansvik båtene er solide og robuste, og er du heldig kan du gjøre et godt kjøp i bruktmarkedet. Har du kjøpt en brukt Hansvikbåt kan vi hjelpe deg med kalesje til din modell. Vi har flere av malnummerne i våre databaser, men dersom du ikke finner rett malnummer i vår nettbutikk eller er usikker på hvordan du finner dette, så tar du kontakt med oss så hjelper vi deg. Våre mest solgte kalesjer til Hansvikbåter er Hansvik 18 ht, Hansvik 16 5 og Hansvik 14. 
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.