Draco

Kalesje til Draco
Vi produserer raskt og enkelt - se alle modellene

22rs_gallery_img14

På jakt etter Draco kalesje?

Er du så heldig å ha fått tak i en Dracobåt som du steller pent med og som til gjengjeld gir deg gode båtopplevelser? Har kalesjen din sett bedre dager, og er det på tide med en ny? Da har du kommet til rett plass. Hansen Protection har i en årrekke produsert kalesjer, konsolltrekk, stoler, puter og madrasser til flere ulike båter. Vi har en enorm database med malnummer slik at du enkelt kan bestille via vår nettbutikk. Har du spørsmål om din kalesje, båtmodell eller malnummer tar du bare kontakt med oss, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg med det du trenger. Kalesje til Draco er en populær variant hos oss, og vi produserer med høy kvalitet og perfekt passform. 

På tide med ny Draco kalesje?

Bestill raskt og enkelt i vår nettbutikk eller ta kontakt om du har spørsmål

Velg din modell​

Draco - husker du Dolphin eller «Loppa»?​

Draco Boats AS ble grunnlagt i 1963 av Kåre Drangsholt, og fra da har fokuset vært produksjon av fritidsbåter. Med årene utvidet de produksjonen og samarbeidet med flere andre produsenter, blant annet i Danmark og Spania. Gode sjøegenskaper, fart og amerikansk-inspirert førermiljø er noen av kjennetegnene til Draco. Dette gjør denne norsk-produserte ganske unik i sin klasse.

Kalesje til din Draco?

Dracobåtene ser vi ofte blant norske fritidsbåter i ulike farvann. De er solide og robuste, og det er kanskje nettopp derfor de ble svært populære på 80- og 90-tallet. Noen av de modellene som er mest populære i våre systemer er kalesjer til Draco 1800, Draco 2000, Draco 21 og Draco 23. Når vi produserer etter malnummer, får kalesjen riktig passform og båten får den rette finishen med en kalesje av topp kvalitet. Er du usikker på hva ditt malnummer er? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Vi produserer kalesjer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummer slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.

Hansen Protection AS is a high-tech company with great diversity. We have extensive expertise in textiles and produce boat canopies for the largest leisure boat manufacturers in Norway.

Drawers from Hansen Protection are designed and developed in Norway. Solutions and material choices are the result of many years of experience. This has provided us with up-to-date information on modern design and today’s quality requirements.

Our canopies are designed to withstand the most extreme weather and wind conditions.

Drawers from Hansen Protection are designed and developed in Norway. Solutions and material choices are the result of many years of experience. This has provided us with up-to-date information on modern design and today’s quality requirements. We supply TradTex cloth and LightTex cloth.