Draco

Draco

Eier du en Dracobåt som fortsetter å gi deg fantastiske båtopplevelser, men som kanskje trenger en ny kalesje? Hos Hansen Protection finner du kalesjer, konsolltrekk, stoler, puter, og madrasser tilpasset en rekke båter. Vår omfattende arkiv av malnummer gjør det enkelt for deg å bestille det du trenger direkte fra vår nettbutikk. Trenger du assistanse med å finne riktig kalesje, båtmodell, eller malnummer, er våre medarbeidere klare til å hjelpe deg. Våre kalesjer til Draco er spesielt populære, kjent for høy kvalitet og perfekt passform.

POPULÆRE MODELLER FRA DRACO

 1. Draco Seilbåt Kalesje
  Draco Seilbåt Kalesje
  kr 10 915,00
 2. Draco 3400 Zirkon Kalesje
  Draco 3400 Zirkon Kalesje
  kr 28 218,75
 3. Draco 3400 Opal Kalesje
  Draco 3400 Opal Kalesje
  kr 19 971,25
 4. Draco 3000 Sunbridge Kalesje
  Draco 3000 Sunbridge Kalesje
  kr 24 703,75

Husker du Dolphin eller «Loppa»?​

Draco Boats AS ble grunnlagt i 1963 av Kåre Drangsholt, og fra da har fokuset vært produksjon av fritidsbåter. Med årene utvidet de produksjonen og samarbeidet med flere andre produsenter, blant annet i Danmark og Spania. Gode sjøegenskaper, fart og amerikansk-inspirert førermiljø er noen av kjennetegnene til Draco. Dette gjør denne norsk-produserte ganske unik i sin klasse.
 

Kalesje til din Draco?

Dracobåtene ser vi ofte blant norske fritidsbåter i ulike farvann. De er solide og robuste, og det er kanskje nettopp derfor de ble svært populære på 80- og 90-tallet. Noen av de modellene som er mest populære i våre systemer er kalesjer til Draco 1800, Draco 2000, Draco 21 og Draco 23. Når vi produserer etter malnummer, får kalesjen riktig passform og båten får den rette finishen med en kalesje av topp kvalitet. Er du usikker på hva ditt malnummer er? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.
 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.