Windy

Windy

På jakt etter Windy kalesje?

Windy er en båt som ligger mange nordmenns hjerte nært. Med over 50 års erfaring og perfeksjon i alle ledd, er Windy helt klart en favoritt hos mange. Kvalitet og presisjon har siden oppstart vært høyt i fokus, mens design og finish naturlig nok har endret seg med årene. Har du kjøpt en eldre Windy modell som du ønsker å få i skikkelig stand, og drømme deg tilbake til tiåret båten kommer fra opprinnelig? Vi kan hjelpe deg! Vi produserer alt av kalesjer, stoler, puter, madrasser og konsolltrekk. Har du malnummeret, står vi klare til å hjelpe og du kan bestille enkelt her i nettbutikken. Du velger også den betalingsløsningen som passer deg best. Du er allerede et skritt nærmere drømmen, og vi hjelper deg videre på veien.


Windy - over 50 år med kvalitet i hver minste detalj​

Windy Boats har en lang historie og fartstid her i Norge, før produksjonen ble satt bort til blant annet Sverige og Polen. Windy har virkelig vist Europa hvordan man kan ha en flott fritidsbåt med enorm kvalitet, som også fungerer utmerket om man kun ønsker å ha det gøy på vannet. Windy har blitt et kvalitetsmerke med årene, og er kjent langt utover de norske landegrensene.

Ønsker du en kalesje til din Windy?

Windy 32 er nok blant de mest populære modellene hos oss, men vi kan selvsagt produsere til de fleste andre Windy modellene også. Har du malnummeret garanterer vi at vi kan produsere det du er på jakt etter, med den samme gode Windy-kvaliteten de er kjent for. Er du usikker på malnummeret, tar du kontakt med oss så hjelper vi deg mer enn gjerne. 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for båten din. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt. Våre kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer til båten kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.