Skibsplast

Skibsplast

Det er mange årsaker til at behovet for en ny kalesje melder seg. Det er litt som dekkene til bilen - på et eller annet tidspunkt er det på tide å skifte til nyere. Holdt den akkurat denne sesongen, eller har den fått en skade som gjør at den må repareres eller skiftes ut? Vi produserer kalesjer til de fleste Skibsplast båter, og har du malnummeret kan du enkelt bestille via nettbutikken vår. Er du usikker på malnummeret tar du kontakt med oss, så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

POPULÆRE MODELLER FRA SKIBSPLAST

 1. Skibsplast 555 Vector Kalesje
  Skibsplast 555 Vector Kalesje
  kr 12 915,00
 2. Skibsplast 555 HT Kalesje
  Skibsplast 555 HT Kalesje
  kr 10 368,75
 3. Skibsplast 550 NT Kalesje Inboard
  Skibsplast 550 NT Kalesje Inboard
  kr 9 966,25
 4. Skibsplast 550 NT Kalesje Outboard
  Skibsplast 550 NT Kalesje Outboard
  kr 10 073,75

​Enkelt båthold og lange tradisjoner 

Skibsplast båtene er kjent for de aller fleste nordmenn. Har du en Skibsplast båt sitter du dypt i båten og er beskyttet mot vær og sjø. Det finnes mange ulike modeller, men noen av de mest populære er Skibsplast 490, Skibsplast 655, Skibsplast 550 eller Skibsplast 605. Har du behov for en ny kalesje til din Skibsplast kan vi i Hansen Protection hjelpe deg med dette. Drømmer du om din første båt eller en båt som er enkel å vedlikeholde, samtidig som den har en fornuftig pris? Ja, da er nok Skibsplast et godt alternativ for deg enten du skal ut på vannet med familien, eller en tur alene med fiskestangen. 
 

 

Kalesje til din Skibsplast modell? 

Vi har maler til de aller fleste Skibsplast modeller i våre databaser slik at vi enkelt kan produsere en kalesje til din båtmodell. Har du ikke malnummeret skal vi gjøre vårt ytterste for å bistå deg med en ny kalesje med riktig passform til din Skibsplast. Du kan enkelt bestille kalesje i vår nettbutikk, eller ta kontakt med oss om du trenger hjelp til å finne ut av malnummer eller annet for å finne den rette kalesjen til din båt. Vi tilbyr flere betalingsløsninger, blant annet Klarna faktura, eller delbetaling om det skulle passe bedre for deg.
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.