Scand

Scand

På jakt etter Scand kalesje?

Har kalesjen din sett bedre dager, og det er på tide med en ny? Da har du kommet til rett plass. Vi har en enorm database med malnummere slik at du enkelt kan bestille via vår nettbutikk. Har du spørsmål om din kalesje, båtmodell eller malnummer tar du bare kontakt med oss, så gjør vi det vi kan for å hjelpe deg. Kalesjer til Scand er en populær variant hos oss, og vi produserer med høy kvalitet og perfekt passform.


Scand - kjent utover Norges grenser

Scand Boats AS ble grunnlagt i 1976 av Tor Egil Baardsen. Fra da har fokuset vært produksjon av de populære Scand-båtene. Scand båter finnes i mange ulike modeller, noe som gjør at det nesten garantert finnes en modell til ditt ønske eller formål.

Kalesje til din Scand båt?

Scand båtene er solide og robuste, og det er kanskje derfor de er blitt så populære gjennom årene. Her kan du gjøre gode kjøp både nytt og brukt, og variasjonene i modellene gjør at det finnes noe for enhver smak. Noen av de modellene som er mest populære er kalesjer til Scand Baltic, Scand Classic 25, Scand Dynamic 7600 og Scand Dynamic 9200. Når vi produserer etter malnummer får kalesjen riktig passform og båten får den rette finishen, med en kalesje av topp kvalitet. Usikker på hva ditt malnummer er? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg etter beste evne.

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for båten din. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt. Våre kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesje til båten kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.