Rana

Rana

Det er mange årsaker til at vi noen ganger trenger en ny kalesje. Enten den er gammel og må skiftes ut, om den har fått en skade, eller om du rett og slett vil fornye båten din. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste båter, blant annet Rana.

Trenger du en ny kalesje til Rana, men er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

POPULÆRE MODELLER FRA RANA

 1. Rana 530 HT std Kalesje
  Rana 530 HT std Kalesje
  kr 11 457,50
 2. Rana 530 HT Lux Kalesje
  Rana 530 HT Lux Kalesje
  kr 11 461,25
 3. Rana 530 DC std Kalesje
  Rana 530 DC std Kalesje
  kr 16 442,50
 4. Rana 530 DC Lux Kalesje
  Rana 530 DC Lux Kalesje
  kr 13 217,50

​Lange tradisjoner og generasjoner med ekspertise

Rana båtene kommer fra Hemnesberget ved Ranafjorden. Til å begynne med var det trebåter og behovet til fiskerne som stod i fokus, men i dag fokuseres det på fritidsbåter. Båtene har gjennom årene måtte tåle mye og hardt vær langs Nordlandskysten, og har gjennom generasjoner tilpasset og utviklet seg for disse forholdene. Etterhvert var det fritidsbåtene som tok over, og den første Rana båten i plast ble produsert tidlig på 1960-tallet.
 

 

Over 100.000 solgte båter i Norge og utland​

Rana 530 og Rana 17 er kanskje en av Norges aller mest solgte båter i sin klasse. Båtene er klassikere som er blitt elsket av nordmenn helt siden 70-tallet. Disse båtene har god plass til de du måtte ønske å ha med deg på tur. Kalesjene har flere store vindusoverflater som slipper inn godt med lys. 
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.