Nidelv

Nidelv

Det er mange årsaker til at vi noen ganger trenger en ny kalesje til båten. Enten den trenger å skiftes ut, om den har fått en skade, eller om du rett og slett vil fornye båten din. Hansen Protection produserer kalesjer til de aller fleste norske båter, blant annet Nidelv.

Trenger du en ny Nidelv kalesje, men er usikker på malnummer eller hvordan du går frem? Ta kontakt med oss, så vi hjelper deg mer enn gjerne.

POPULÆRE MODELLER FRA NIDELV

 1. Nidelv 610 Sport Kalesje 42833
  Nidelv 610 Sport Kalesje 42833
  kr 24 760,00
 2. Nidelv 850 HT Kalesje
  Nidelv 850 HT Kalesje
  kr 18 465,00
 3. Nidelv 850 DC Kalesje
  Nidelv 850 DC Kalesje
  kr 25 398,75
 4. Nidelv 780 Z-Top Kalesje
  Nidelv 780 Z-Top Kalesje
  kr 43 753,75

Den største suksessen i norsk fritidsbåthistorie

Nidelv, også kjent som Nilsen Båtbyggeri, ble etablert i 1929 av Nils Nilsen. Navnet kommer fra Nidelva i Aust-Agder og selskapet har fortsatt sitt hovedkvarter i Bjorbekk i samme fylke. Nidelv startet med plastbåtproduksjon i 1966, og allerede i 1968 ble Nidelv 24 lansert. Dette er båten som regnes som den største suksessen i norsk fritidsbåthistorie. 
 

 

Solide båter med lekre linjer 

Nidelv er en av Norges mest populære båter, og med god grunn. Vi har produsert kalesjer for Nidelv båter i en årrekke, og har flere malnummere i vår database. De mest populære er Nidelv 18, Nidelv 24, Nidelv 26 og Nidelv 28. Vi har dermed kalesjer til både nye og gamle modeller, som gjør at du har muligheten til å ta godt vare på båten din så lenge du ønsker. Vi produserer med rett passform og med den beste kvaliteten, og du bestiller enkelt fra vår nettbutikk. Betaling kan gjøres direkte, via Klarna delbetaling eller faktura. Enkelt, raskt og kvalitet i alle ledd!
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.