Ibiza

Ibiza

Det er mange årsaker til at behovet for en ny kalesje melder seg. Det var kanskje egentlig på tide å bytte i fjor, men etter en vask og impregnering virket den nesten så god som ny? Vi i Hansen Protection produserer flere typer kalesjer, blant annet til de aller fleste av Ibiza modellene. Har du malnummeret kan vi hjelpe deg med det du måtte ha behov for, enten du bestiller direkte i nettbutikken eller tar kontakt med oss. Om du skulle være usikker på malnummeret, ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.

POPULÆRE MODELLER FRA IBIZA

 1. Ibiza 30 Classic 1270 Kalesje
  Ibiza 30 Classic 1270 Kalesje
  kr 25 540,00
 2. Ibiza 26/28 Kalesje
  Ibiza 26/28 Kalesje
  kr 27 730,00
 3. Ibiza 25 Touring Kalesje Front + vegg + akter
  Ibiza 25 Touring Kalesje Front + vegg + akter
  kr 27 863,75
 4. Ibiza 25 Sport Kalesje
  Ibiza 25 Sport Kalesje
  kr 19 067,50

33 års ferd mot perfeksjon

Ibiza båtene er kjent for de aller fleste nordmenn, og Ibiza Boats ble grunnlagt i 1991 av Helge Duus som fra før hadde mange års erfaring fra båtbransjen. Ibiza står for soliditet, kvalitet og ytelse, og ideene bak det funksjonelle designet har vokst frem gjennom mange års aktivt båtliv med masse uteplass som et viktig moment. Ibiza båtene er et resultat av 40 års båtbyggererfaring, og 28 års erfaring med utvikling og produksjon av Norges største landstedbåtsuksesser. Ibizas kjerneverdier er funksjonelt design, gode sjøegenskaper, robusthet og styrke. Et godt møte mellom båt og sjø er selve grunnlaget for en god båtopplevelse.
 

 

Kalesje til din Ibiza båt?

Enten du har kjøpt en splitter ny Ibiza eller om du har funnet en brukt, kan vi hjelpe deg med kalesje til din modell. Vi har malnummere i våre databaser, men dersom du ikke finner rett malnummer i vår nettbutikk eller er usikker på hvordan du finner dette, så tar du kontakt med oss så hjelper vi deg. Noen av de mest populære modellene hos oss er Ibiza Touring 19, Ibiza Touring 20, Ibiza 22 og Ibiza 24, så om du er på jakt etter kalesje til en av disse har vi garantert malnummeret inne i vår nettbutikk. Vi tilbyr flere betalingsløsninger, blant annet Klarna faktura eller delbetaling om det skulle være et ønsket alternativ.
 

 

Vi produserer etter standardmaler

En god kalesje kan være alfa og omega for din båt. Vi produserer båtkalesjer for de aller fleste fritidsbåter, og har en stor database med malnummere slik at kalesjen passer akkurat din båt helt perfekt. Vår kalesjer lages med TradTex- eller LighTex duk som tåler norsk og nordisk klima godt. Husk at rett vedlikehold er viktig, og følger du dette vil kalesjen holde i mange år før du må skifte den. Kalesjer kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi tilbyr det meste innen båtkalesjer, havnekalesjer, konsolltrekk, båtstoler, båtputer og båtmadrasser.