Home Page

NYT SOMMEREN MED EN NY BÅTKALESJE!

Bli en snakkis i båthavna med en lekker ny kalesje fra Hansen Protection!

Bestill nå, og vær klar til sesongen.

Hvorfor Hansen Protection:

originale kalesjer

Vi har originale kalesjemaler til mange av de mest solgte norskproduserte fritidsbåtene

Materialer i beste kvalitet

Materialene vi benytter er valgt med omhu for å sikre at produktene vi produserer har god levetid og møter kundenes forventninger

140 års erfaring

Hansen Protection, med hovedkontor i Moss, har over 140 års erfaring innen design og produksjon av tekstilprodukter som beskytter mennesker, verdier og miljø.

Utforsk produkter

VÅRE VAREMERKER

Du kjenner kanskje igjen noen av våre varemerker?

Helly Hansen Spesialprodukter
B. Hübert
Seasit
Jens Sagen


hellyhansenHelly Hansen Spesialprodukter
jenssagenJens Sagen
seasitSeasit AS
huebertB. Hubert
flere tusen kalesjemaler - helt tilbake til 1962

Kalesjer.no er eid av Hansen Protection, som i en årrekke har levert båt- og havnekalesjer til de fleste kjente båtprodusentene i Norge. I vår nettbutikk finner du kalesjer som passer din båt.

Om du trenger ny kalesje eller trenger informasjon om vedlikehold eller montering så kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr utsjekk med Klarna som gir deg trygghet og legger opp til fleksibilitet rundt betaling.

Produksjoin

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.

Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav.

Vi leverer Tradtex-duk og Lightex-duk. Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold.

KUNDEOMTALER

18.12.2023

Enkel og grei bestilling. Brukervennlig side. Har ikke pakket ut kalesje ennå så gleder meg til våren og håper alt stemmer

Vidar Gerhardsen

Båtkalesje

Scand 29 Baltic

25.10.2023

Veldig fornøyd med den gode veiledningen og oppfølgingen vi fikk ifm bestilling og kjøp av akkurat rett størrelse og modell da vi skulle fornye kalesje til vår Polar22.

Monica Thowsen

Båtkalesje

Polar 22

15.09.2023

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen ved kjøp. God dialog på nettet og klare og presise opplysninger. Levering etter avtale.

Terje Roger Nilsen

Båtkalesje

Agder 840 Targa Mod I

21.07.2023

God og hyggelig service og konkuransedyktige priser. Varene kommer tidligere en det jeg hadde  blitt informert om.

Lasse Askeland

Kalesjebøyle

Skibsplast 605

23.06.2023

Fikk først feil stoff havnekalesje Dette ble straks ryddig opp i og fikk ny korrekt havnekalesje . Meget bra og perfekt passform til min Windy Mirage!  Alt i alt perfekt! 

Ulf Grytemark

Havnekalesje

Windy Mirage

16.06.2023

Jeg hadde ett nummer på gammel kalesje, men deres representant valgte en annen ut fra erfaring. Kalesja passet perfekt. Vi er ekstremt fornøyd med produkt, levering og pris

Arne Topland

Båtkalesje

Polar 20

02.06.2023

God kommunikasjon, solid kalesje som passet perfekt til båten, levert til avtalt pris og tid. Svært fornøyd!

Tor Magne Dommersnes

Båtkalesje

Sollux 24

24.05.2023

Jeg har været så tilfreds med både service, fantastisk dialog, hurtig svar og rigtig god vejledning. Produktet er flot lavet og passede perfekt til vores båd. Alt i alt kan jeg kun anbefale at bruge Hansen Protection.

Janni Hørdum

Båtkalesje

Marex 330/350 Cab. Cruiser II

05.05.2023

Super kundeservice og veldig fornøyd med min nye kalesje. Perfekt passform til min Scand 360 SE.

Svein Paul Solheim

Båtkalesje

Scand 360 SE

24.02.2023

Malsydd kalesje til en Askeladden Beetle.  To andre leverandører klarte ikke å lage kalesje etter mal, men den fra Hansen Protection passet perfekt! Annbefales på det varmeste :D

Bernt Solheim

Båtkalesje

Askeladden Beetle

25.11.2022

Bare strålende fornøyd med kvalitet og utseende. Og krona på verker var at dere sendte med passende hullpipe. Fantastisk kundeservice, hyggelig og imøtekommende. Mye penger så måtte jo sjekke på tlf. når man bestiller på nett, men dere hadde alt under kontroll. Perfekt, og anbefales.

Per Harald Mathisen

Båtkalesje

Riviera 925 HT


Kundeomtaler verifiseres av Lipscore

ARTIKLER OG NYTTIG INFO
Slik får du en ren og fin kalesje

Å ta vare på kalesjen din er essensielt for å forlenge levetiden og opprettholde utseendet. Her er en guide basert på anbefalinger for korrekt vedlikehold.

Hvordan montere en ny båtkalesje?

Å montere båtkalesjen første gang kan ha sine utfordinger. Les vår veiledning til hvordan du kan unngå frustrasjoner og få båten klar til bruk.

Hvorfor er mal-nummeret så viktig?

Alle båtkalesjer har et malnummer, dette er for å konkretisere merke, modell, størrelse og fasong. Se hvordan du finner ditt malnr her

LES MER

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge.

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.
Løsninger og materialvalg er et resultat av mange års erfaring. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav.